20 nov. 2009

mexicano

Vanmorgen werd ik gebeld door juf Linda op de IJsberen (kinderdagverblijf) is de mexicaanse griep uitgebroken. Bij een kindje is het geconstateerd, ik ben blij dat ik het weet maar nu......
Thuis houden heeft nu geen nut meer, hij is niet ziek is zo levendig en vrolijk als het maar kan.
Het enige wat we kunnen doen is Maarten zeer goed in de gaten houden en als hij koorts krijgt en hangerig wordt het WKZ bellen. Gelukkig hebben we ook nog tamiflu in huis dus stel dat we dat moeten geven dan kan dat dat op stel en sprong. Ik zelf probeer het te relativeren anders wordt je gek en dat worden we al gemaakt door de media etc, we hopen maar dat de mexicano ons huisje voorbij gaat.

Vandaag kreeg ik een bevestiging dat ik 12 december een kraam heb op de kerstmarkt in IJsselstein, als jullie nog een leuke knuffelaap willen dan sta ik daar met de kerstman vanaf 11uur aapjes en andere knuffels te verkopen.

28 november begin ik met de collecte week dus als je nog een paar uurtjes vrij hebt dan weten jullie mij wel te vinden denk ik zo.
Nu ga ik maar weer verder met poetsen net de tuin winter klaar gemaakt dus kom maar op sneeuw en hagel.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zijn jullie niet gevaccineerd? Ik zou hem twee weken uit het kinderdagverblijf houden. Het besmettingsgevaar wordt natuurlijk vergroot naar gelang er meer zieken zijn. Misschien kan hij tijdelijk oppas aan huis of zo krijgen. Lijkt mij in dit geval noodzakelijk. Ik vind dat je er te licht over denkt.

Linda zei

Hoi Petra!

Het lukt mij vanavond niet om op tijd thuis te zijn om de collectebus in ontvangst te nemen.
Zou je deze anders morgen bij mij op de IJsberen willen brengen als jullie Maarten ophalen bij de papegaaien? Of me even willen bellen, ik heb jouw telefoonnummer niet hahahah.
Vind het zo lullig als jullie voor een dichte deur staan!

Groetjes, Linda