13 aug. 2009

krampen

Afgelopen maandag heeft Maarten zijn 3 maandelijkse controle gehad, meneer is 3 cm gegroeid en aangekomen, we gingen weer met een redelijk gevoel naar huis. Ik merk zelf dat ik altijd onrustig ben op zo'n dag. Dan is het altijd weer een grote opluchting als alles goed is. Afgelopen week heeft ons jochie wel weer een aantal keer een krampaanval gekregen, we hebben nu een lactulosepoeder en hopenlijk gaat het daar beter mee. Het is zo erg als je ziet dat hij pijn heeft en je kunt niks doen.
Verder gaat het goed met hem, hij loopt steeds grotere stukken in en om het huis (tuin) leuk om te zien. Wat wel vervelend is dat hij onder de blauwe plekken zit dan valt hij op zijn hoofd en dan weer op zijn wang, we houden onze hart vast.Als het allemaal lukt gaan we in februari naar de canarische eilanden een weekje, even een weekje naar de zon, daarnaast schijnt de lucht daar heel goed te zijn voor mensen met CF.

Zelf ben ik hard aan het trainen voor de sponserloop 20 september, ik kan al 10 minuten achter elkaar door rennen jawel.
Jullie horen weer
groetjes

3 opmerkingen:

Cash en Els zei

Altijd fijn als een controle weer goed is verlopen ;-)) Lekker gegroeid, 3 cm wauwww!!
Ik heb bewondering voor je dat je aan het hardlopen bent, zelf heb ik het vroeger (nu alweer zo'n 15 jaar geleden) ook gedaan omdat het goed zou zijn voor me, maar leuk heb ik het nooit gevonden. (mijn langste afstand was 10 km, ook tijdens een sponsorloop voor CF)

Succes en groetjes, Els

marianne zei

hoi;)

Ik ben Marianne, 18 jaar en heb ook CF.
Toen ik een jaar of 2-4 was, had ik ook heel snel blauwe plekken. Ik viel vaak, stootte me zo mogelijk nog vaker, en elke keer was ik zo blauw... Toen ik 4 jaar was, was het zelfs zo erg dat een kinderarts aan mijn moeder vroeg of ik thuis mishandeld werd... Dan kijk je toch wel even vreemd op, en voel je je niet fijn;)
Maar bij mij is het in de loop van de tijd ook over gegaan.
Op het moment heb ik wel weer heel snel blauwe plekken, maar dat kan aan van alles liggen natuurlijk;)

Fijn dat het zo goed gaat met maarten nu. Hopelijk houden jullie dat nog even vol, maar je kan het niet voorkomen als het wat minder gaat;)

Groetjes

Lydia zei

Geweldig dat Maarten is gegroeid en aangekomen!! Altijd spannend weer he? (we weten ervan...) Thuis hebben we ook een weegschaal dus tussendoor houden we het in de gaten. Maar soms ook maar beter om niet al te vaak te wegen...Sneu van die blauwe plekken zeg :-( Levi loopt nog niet maar soms valt ie wel eens als ie een poging doet om te gaan staan in de box...suc6 met hardlopen! (ik haal het einde van de straat niet eens...) groetjes Lydia