22 aug. 2009

MAARTEN

Maarten loopt dus wij lopen de gehele dag mee. Vandaag was een vriendinnetje Bente jarig, wij er heen Maarten in zijn Ajax shirt. Maarten vond natuurlijk alles beren interessant van de tuin naar de keuken en weer terug. Ondertussen zaten andere kinderen te spelen met barbies en poppenhuisjes, Maarten liep over en door alles heen ze vonden het niet allemaal even leuk ,we kunnen nu zeggen dat het zijn leeftijd is.

Het gaat zo goed met Maarten, het lijkt wel of hij beter avond gaat eten (roep ik niet te hard hoor)vorige week had hij een hele borito op we waren zeer verbaast, hij wordt zo wijs nu hij kan lopen het wordt steeds leuker, terwijl ik dat klein zijn natuurlijk ook ontzettend leuk vindt. Het zou nog zo fijn zijn als Maarten lekker tegen me aan komt liggen zonder weer van alles te moeten. Het is een druk baasje maar o zo lief.

2 opmerkingen:

Lydia zei

Mooi om te horen dat Maarten steeds beter gaat eten! Als ze lopen verbruiken ze nog meer energie! (en jij dus ook, haha) Levi loopt nog niet maar staat wel in de box. Het gaat allemaal zo snel vind ik! Hij is steeds meer een peuter. Toch is het wel geinig als ze net lopen, ziet er zo komisch uit! Succes met achter Maarten aanlopen!

Linda zei

Hey Petra en Helga,

Vandaag was mijn eerste werkdag weer aangebroken op de IJsberen en natuurlijk heb ik gelijk Maarten even fijngeknuffelt bij de papegaaien ;-)
Wat loopt hij al goed zeg! Hij rent gewoon al! En inderdaad dwars door alles en iedereen heen, hahahah, ik had niet anders verwacht ;-)

Tot woensdag!

Liefs, Linda