23 mrt. 2009

Het gaat zo snel!!!!

Ja het gaat zo snel, Maarten trekt zich zelf op en loopt al schuifelend langs de tafel en als het niet lukt gilt meneer moord en brand.
Gelukkig is hij helemaal verkouden vrij en gaan we lekker de zomer tegemoet, gisteren heb ik in de tuin gewerkt, we hebben een nieuwe schutting echt geweldig nu nog verfen en klaar. Na het verfen gaan we de grond ook onder handen nemen dus in de zomer zitten we in een nieuwe tuin zaaaaaaaalig.

Ik ben begonne met rennen voor de dam tot dam loop, Hel, Danielle en ik hebben ons opgegeven om deze te lopen voor de ncfs, nu alleen nog 100euro binnen halen. De mensen die mij kennen weten dat sporten niet mijn hobby is, voor Maarten en al die andere is het zo belangrijk dat er geld binnen komt. Hoe meer geld, hoe meer en betere onderzoeken er kunnen komen. Kijk ook op www.storteeneuro.nl
liefs peet

2 opmerkingen:

ingrid zei

Peet, wow, je weet me ook elke keer weer te verrassen. Wat onwijs cool, de dam tot damloop en ook pittig. Maar voor het allermooiste doel uiteraard, zoek je nog sponsors? Dan zijn wij van de partij hoor, en aanmoedigen ook. Suc6 met trainen.

Anoniem zei

Hallo Petra,
We kennen elkaar niet echt en praten alleen met elkaar via de weblogs van jouw kind en mijn kleinkind Micky. Toch lijkt het of ik je wel ken Petra. Ik vind het zo geweldig dat je altijd reageert om mijn stukjes over Micky. Dank, veel dank voor je aandacht,het doet me enorm goed. Ik ben lang niet zo trouw met reageren op jouw weblog over Maarten Willem. Ik lees nu dat het allemaal goed gaat,dat ook hij begint metlopen en een echte dreumes wordt.Ik ben blij voor jullie en wens maarten Willem en al zijn dierbaren een heerlijke lente en zomer.
Inderdaad,ik geloof ook dat we ons handen dicht mogen knijpen dat kindjes als Maarten Willem en Micky in deze tijd geboren zijn en er vandaag de dag veel gedaan kan worden om hun leven zo dragelijk mogelijk te houden. Ik heb een man die wetenschapper is en hij denkt dat er binnen 10 jaar nog veel meer wordt ontdekt om CF patienten optimaal te ondersteunen. We durven het niet uit te spreken, maar stiekum denken we het wel: ook genezen? Laten we in elk geval nu blij zijn met wat er kan, en hopen dat er met de dam tot damloop, waar jij zo driftig voor traint, veel binnenkomt voor de CF Stichting! Super van je!
Trouwens, morgenavond, 1 april (geen grap) in de uitzending van omroep MAX, om 17.30 uur,komt mijn dochter Stephany,moeder van Micky, en haar schoonvader praten over CF, ook in het kader van het jubileum.Kijken hoor!
Tot schrijfs!
Helen,
oma van Micky.