28 sep. 2008

dipperdedip

Je hebt wel eens van die dagen dat je gewoon maar beter in bed kan blijven. Het meeste van de tijd kan ik goed relativeren dat Maarten CF heeft. Nu niet ik maak me zorgen, wat brengt onze toekomst al die medicijnen die hij nu al krijgt bah bah bah. De winter komt er aan net van zijn verkoudheid af en nu al weer snotje verkouden en een vervelende hoest. Ik kan dan wel denken van,elk kind is vaak verkouden vooral als ze naar het kinderdagverblijf gaan dat vind ik op dit moment moeilijk. Eigenlijk hebben we niet te klagen maar soms is het best lekker om even je hart te luchten. Maarten is ons alles, als ik dan lees over al die longtransplantaties dan maakt mij dat bang, zal Maarten daar ook voor te komen staan. We hebben daar geen antwoordt op natuurlijk maar het voelt rot en het is gewoon Kl..e

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Peet,
Hoe herkenbaar. Het kan ineens allemaal zo op je afkomen he? Ik heb van de KNO-arts gehoord dat kleine kinderen 8 tot 12 keer (of zoiets) per jaar verkouden zijn. Hartstikke veel dus. Maar ja, met een cf-kind is een verkoudheid extra beladen.
Sterkte, Mirjam

Anoniem zei

Hallo Petra,

Iedereen die dit leest en een (klein)kind met CF heeft kan met je meevoelen. Hoe moeilijk en onzeker kan het leven met een CF kindje ineens zijn. Soms durf je volop naar de toekomst te kijken, andere keer is het verstandiger en rustiger om met de dag te leven. Sterkte en hopelijk zie je morgen weer weer licht in de duisternis.
Groetjes van oma van Micky.