18 sep. 2008

Terug van weg geweest

Het zit er weer op de vakantie, tenminste de vakantie in Emmen (we hebben nu nog een paar daagjes vrij). Het was echt heerlijk ik heb zo ontzettend genoten van Maarten, de eerste week moest hij erg wennen toen zijn we ook veel bij het huisje gebleven lekker gelezen en in de zon gezeten. Jawel we hebben heerlijk weer gehad, terwijl het in IJsselstein regende lagen wij in hempje te zonnen. Dat was zalig, Hel en ik zijn nu zeven jaar bij elkaar en gingen altijd in de vakantie uit eten met een kleine man doe je dat niet zo snel, we hebben bijna twee weken gekookt jawel!!!Naast dat we veel met Maarten gezwommen hebben zijn we ook naar het dierenpark geweest (Maarten heeft meer geslapen dan dat hij naar de dieren heeft gekeken)
Het waren twee heerlijken weken. Ik wist niet dat je zo verliefd kon zijn op je eigen kind, hij gaat steeds meer doen je staat er echt van te kijken.
Het allerleukste van vandaag is dat ik uitgenodigd ben voor een tweede gesprek in oudewater, ik ga waarschijnlijk op een woonvoorziening werken waar lichtverstandelijk gehandicapten jongvolwassenen wonen. Ben benieuwd een hele andere doelgroep deze mensen hebben een hele andere begeleiding nogdig dan bij de mensen waar ik nu werk. Spannend hoor!!!
groetjes

1 opmerking:

Anoniem zei

he he, eindelijk weer een berichtje. Leuk om te lezen dat jullie een lekkere vakantie hebben gehad. Wij hebben lekker gewerkt... Ik heb erg veel zin in zaterdag. Jij zou de regie in handen nemen heb ik me laten vertellen, dus: wat gaan we doen en waar gaan we heen?
Groetjes, Anne-Marie