26 jan. 2011

van alles wat

Zo het is even geleden,toch veel gebeurd de afgelopen tijd. Mijn lieve oma is twee weken geleden begraven een mooi en liefde vol afscheid. Ik mis haar nu al, vooral het even bellen naar haar. Vorige week donderdag hebben we de 20 weken echo gehad en jawel Maarten krijgt er een broertje bij echt supper. Maarten vindt het allemaal nog erg vreemd, soms wijst hij naarzijn buik en zegt dat hij ook baby heeft,soms roept hij hard neeeee of geeft een dikke kus op mijn buik.
Maarten is wel al een paar weekjes verkouden, gelukkig is het hoesten helemaal weg. Vorige week hebben we wel een kweekje ingeleverd daar krijgen we vrijdag de uitslag van.

Ik zelf zit niet echt lekker in mijn vel (waarschijnlijk de hormonen) ben wat eerder geirriteerd en kan minder hebben. Het lijkt of Maarten dit haar fijn aan voelt, hij is namelijk op sommige momenten zeer dwars, als hij zin niet krijgt gilt hij alles bij elkaar, alles is nee en zit echt in een fase dat hij ons slaat. Volgens mij wordt het gewoon tijd voor de lente en zomer.

2 opmerkingen:

Cobi zei

Hoi Petra, wat is Maarten toch een lekker ventje om te zien.Hoop dat de kweek vrijdag goed is.
En wat gaaaaaaaaaaf een broertje!
Heel veel geluk, en geniet van je zwangerschap.
Groetjes Cobi.

Lydia zei

Sterkte met het verlies van oma. Maarten is een echt boefje zo te horen...volgens mij hebben alle kids die fase hoor! Die van ons is soms ook supereigenwijs! ;-)
groetjes Lydia