3 sep. 2010

????

Soms heb ik van die weken dat ik mijn ei niet kwijt kan. Dat heeft niks met Maarten te maken naast dat hij nog steeds geen creons wilt doet hij het goed, hij is wel verkouden maar ja dat zijn wij ook. Nee het heeft er mee te maken dat ik iets leuks wil gaan doen, iets voor me zelf maar ja wat? Ik heb mij opgegeven voor vrijwilligerswerk bij het wereld natuurfonds dat is leuk en heb daar ook zin in. Ik zit weer te denken om op Aikido te gaan, een paar jaar geleden heb ik hier ook op gezeten. Dus volgende week dinsdag heb ik een proefles ben benieuwd. Mijn grootse beer op de weg is dat ik tussen tijd weer stop, de mensen die mij kennen weten dit van mij, ik heb veel clubjes gehad maar eigenlijk nooit langer dan een half jaar ergens op gezeten. Dat is ook niet helemaal waar vroeger toen ik 12 jaar was heb ik op handbal gezeten wel 7 jaar.
Ik ga me klaar maken voor een bruiloft, Helga is getuigen van 1 van haar beste vriendinnen.
doeiiii

3 opmerkingen:

Joop zei

Ach Peet je moet maar zo denken Maarten in zijn nee fase en jij in je ik weet het niet fase.
Geloof mij beide fases zijn van voorbijgaande aard, Maarten zal een beer van een echte hollandse jongen worden(waarschijnlijk die beer die jij steeds tegen komt}En jij zal ongetwijfeld je hobby nog vinden.
Probeer te gaan schilderen?Een echte van Rijn uit IJselstein is ook nooit weg. groetjes en kus voor Maarten

Anoniem zei

He Peet, ga ook op pianoles. Kunnen we quatre mains spelen op feesten en partijen! Iedereen blij...
Was het een leuke bruiloft? Deed Hel het een beetje goed? Brengt me op een idee: weddingplanner?
Kussss, Anne-Marie

Anoniem zei

Als je onderbuik zegt dat je dat moet doen... gewoon doen dan!! het zal wel een reden hebben als je er na een half jaar geen zin meer in hebt. En als het je nu helpt.. waarom niet?

kus!
Sandra
P"rend