11 aug. 2010

niet willen eten

Na een week zonder internet gezeten te hebben, eindelijk weer surfen. Ja Maarten spuugt sinds maandag zijn creons uit, hier zijn we absoluut niet blij mee. Maandag belde Olle op om te zeggen dat Maarten zijn creons uit spuugt en dat hij verhoging had 38.2. Ik om 15.00uur naar huis, bij thuiskomst was hij eigenlijk best vrolijk en levendig, na weer getempt te hebben 37.9 toch besloten om hem de dinsdag thuis te houden.
Ik had mijn dag omgeruild en Maarten kon even lekker uitzieken, Maarten was wederom levendig (gelukkig maar) alles doen wat niet mocht en lekker spelen. Zijn temp. was 37.5 dus prima. Vandaag weer lekker naar de ijsberen waarop Helga rond twaalf uur gebeld werd , Maarten spuugt zijn creons uit en heeft geen fruit gegeten en ook geen brood.Hel heeft hem opgehaald en na zijn slaapje wilde meneer weer geen creons.Gillen en veel verdriet, als het echt was om uit te proberen dan deed hij anders, het leek of hij pijn had. Hel. heeft het WKZ gebeld en na overleg met arts, moeten we het goed in de gaten houden en hem niet dwingen. Maar ja geen creon ook geen bij voeding. WKZ zei als hij maar drinkt. Maarten is verkouden dus hopenlijk is het keel pijn en vind hij het moeilijk om de korels door te slikken.
Het baart me wel zorgen.

5 opmerkingen:

MissPiggy zei

Balen joh, dat Maarten zich niet goed voelt!
Ik snap dat je daar zenuwachtig van wordt, zeker als hij zijn creon niet kan nemen.
Je hebt er vast al aan gedacht/ je doet het misschien al op die manier, maar, misschien een idee om de creon open te maken en in kleine portietjes door appelmoes ofzo te mengen?
Ik at trouwens vroeger als ik me ziek voelde een soort smoothie met aardbei en banaan, daar hoeft geen creon bij. Alleen jammer dat er in fruit zo weinig calorien zitten he.
Sterkte!

Lydia zei

Wat voor creon krijgt Maarten dan, van die grote capsules? Levi krijgt Kreon fur Kinder, dat zijn mini-korreltjes die hij samen met appelmoest opeet. Maar misschien is Maarten ook wel gewoon niet lekker, dan wil ie ook geen eten...bah, vervelend zeg! Beterschap, hopelijk knapt ie gauw op!

Esther zei

oh dat gestress met eten is HEEEELL vervelend. Sterkte hoor en hopeijk gaat Maarten snel weer eten

groetjes
Esther

Anoniem zei

Hier ook heel herkenbaar. Moos is ook niet helemaal fitjes. Hopelijk knapt Maarten snel op! En gaat ie eten.
Groetjes Marlies

Linda zei

Ohhh wat rot zeg! Ik hoop dat Maarten gauw opknapt! Gaat het inmiddels wat beter?
Hopenlijk tot maandag!

Liefs, Linda