27 mei 2010

sprongetje en verkouden

De laatste avonden huilt Maarten voordat hij gaat slapen, hij klampt zich aan ons vast en mogen niet weg gaan. Zo ook overdag zodra hij zijn zin niet krijgt begint hij te huilen en te gillen. Vooral het huilen voordat hij gaat slapen baart me dan wel weer zorgen is het een sprongetje? of voelt hij zich niet lekker omdat hij verkouden is. Soms is het zo lastig, ik zie ook bij Maarten dat hij qua ontwikkeling steeds meer vooruit gaat en al steeds meer duidelijk gaat maken wat hij wil, of heeft het jochie toch iets onder zijn leden? Het enige wat ik denk ik op dit moment kan doen hem goed in de gaten houden en morgen toch nog maar even Cora bellen van het WKZ over het vele hoesten.

2 opmerkingen:

Lydia zei

Hoi Petra, moeilijk altijd he...om te achterhalen wat er nu precies is met die kleintjes. Levi kan er de laatste tijd ook wat van en krijgt gewoon woede aanvallen als ie zn zin niet krijgt. Beterschap met Maarten, misschien is ie toch gewoon even niet lekker... Liefs Lydia

Linda zei

Hey Petra, het is idd lastig! Ook op Olle was Maarten wat sneller huilerig, al was het dan weer net op die momenten dat ie of naar bed ging, of als iets niet lukte wat hij in gedachten had. Ik hoop dat het gewoon zijn peuterpuberteit is in elk geval en dat hij gauw van zijn snotterigheid af is! We zullen op Olle ook goed op hem letten, hoor!

Liefs, Linda