6 mrt. 2010

Wel en Wee

Het gaat lekker in huize van Vliet, Maarten zijn verjaardag was super gezellig in de ochtend de familie en in de middag vrienden, eind van de avond was ik kapot maar wel voldaan. Maarten vond het allemaal geweldig is een echte gezelligheids dier.
Vorige week hebben we een kweekje opgestuurd naar het ziekenhuis omdat Maarten zo blijft hoesten, is die daar niet aangekomen of zoek geraakt. Ik kan daar zo van balen het is al de zoveelste keer dat er iets fout is gegaan. Zo ook in december hadden we Maarten zijn poep verzameld, ik had het hoogst persoonlijk ingeleverd bij het lab. zijn de gegevens er niet bij de check up, Maarten zit er toch niet voor z'n zweetvoeten wel? Maar goed verders heeft Maarten geen last van zijn hoesten zijn mama's zijn iets bezorgd.
Deze week hebben we lekker vakantie met opa en oma gaan we vrijdag naar Artis en we gaan nog wat klussen in en rondom het huis, altijd leuk.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik weet niet in welk ziekenhuis jullie zitten, maar dit klinkt niet goed. Schroom vooral niet om over te stappen naar een beter cf centrum. Dat hebben wij destijds ook gedaan.