26 feb. 2010

2 jaar

Maarten wordt a.s. zondag al weer twee jaar yesssss, hij kan al weer zoveel, de tijd vliegt, morgen hebben we weer een groot feest een ding hebben Hel en ik afgesproken Maarten zijn verjaardag is altijd één groot feest ook al is hij 40 ;)dan wordt het nog uitgebreid gevierd.
In de ochtend eerst de familie en in de middag vrienden op visite.
Nu zijn geboortedag weer in aan tocht is dan denk ik altijd na over de dag dat hij ter wereld kwam, Hel die mijn haren uit mijn hoofd getrokken heb tijdens weeen, ik door de kamer riep dat hij haar had en dat ik in de operatiekamer heel hard gilde HIJ IS BLAUW waarop de dokter zei ja mevrouw dat zijn alle baby's bij de geboorte. Dat zijn mooie herinneringen, waar ik ook aan denk is dat ik thuis kwam en de dokter net was geweest om te vertellen dat Maarten CF had.Nu twee jaar later staat cf niet op de voorgrond, Maarten is Maarten die ondernemend, ondeugend en vrolijk is. Deze week stond er in de NCFS nieuwsbrief dat er een veelbelovend medicijn op de markt komt die de basale deffect bij CF in de cel aan pakt, dit medicijn helpt juist bij mensen die mutatie deltaf508 hebben. Dat geeft mij heel veel goede moed.

2 opmerkingen:

Cash en Els zei

Hieperdepiep HOERA!! Gefeliciteerd met jullie kleine mannetje.
Ja de verwachtingen zijn hooggespannen en jullie Maarten is nog zo jong, hij zal zeker profijt gaan krijgen van alle nieuwe medicatie.

H.G. Eks

Astrid zei

Hiep, hiep hoera voor Maarten!!!!!!!!!!!

Groetjes van Astrid