24 jan. 2010

Het laatste woord

Dit is het enige nog wat ik kwijt wil over UITVAARTVOORLICHTING BOLINK, ik kan echt helemaal niks met die opmerking die deze meneer neer gezet heb op mijn blog. Eigenlijk wil ik er ook niks mee. Wat ze wel eens zeggen is iemands dood is z'n ander zijn brood.....
Ik weet nog wel dat mijn schoonvader overleed, toen kregen we informatie thuis gestuurd of we een steen wilde kopen voor bij het graf bij hun . Deze mensen lezen de rouwberichten in de krant en sturen informatie naar je op. Nu heb ik hier genoeg over gezegd, het is klaar ons mannetje is goed verzekerd en hoeven hier aankomende jaren heeeeeeeelemaal niks mee.

4 opmerkingen:

Cobi zei

Hoi Petra,jullie mannetje wordt gewoon heel oud!
We blijven positief met z'n allen oké
Liefs Cobi

Lydia zei

Ach...gewoon negeren dit soort types - ze schijnen vaker overlast te veroorzaken: http://darknessontheedgeoftown.punt.nl/index.php?id=303987&r=1&tbl_archief=1

Anoniem zei

Wat een harteloze onderneming.In ons gezin heeft geen van allen een uitvaartverzekering. Ik denk, zeker na jouw ervaring, dat we dat maar zo houden.

Maarten wordt gewoon oud, iig oud genoeg om later zelf te beslissen of hij zo'n verzekering wil.

Hedwiche

Yolanda zei

Peet, is die ballentent bij een brancheorganisatie aangesloten? Als dat zo is, zou ik zijn harteloze en onprofessionele reactie aan hun doorzetten. Weten ze meteen wat voor organisatie bij hen aangesloten is. Wat een hufter.

liefs
Yo