22 jan. 2010

AUW

Gisteren ging Hel. kijken of Maarten misschien wel bij haar uitvaart polis erbij zou kunnen, de mevrouw die haar hielp zij doodleuk, dat zal lastig worden vele uitvaartverzekeringen willen geen mensen die ziek zijn aannemen. Ja of je betaald een toren hogen premie, ik was laaiend ten eerste wordt je ergens mee geconfronteerd waar je niet mee geconfronteerd wil worden en ten tweede doet het heel simpel auw.
Na een uur belde de contactpersoon op en Fortis zou Maarten voor 2000 willen verzekeren volgens mij kosten alleen al de plakjes cake zoveel, uiteindelijk wilde Monuta Maarten wel verzekeren voor het bedrag van 9 euro dus een hogere premie maar wel voor een bedrag van 7000euro. Stel Maarten overlijd binnen twee jaar dan krijgen we 80 procent uitgekeerd.
Het maakt me eigenlijk heel boos, je vraagt toch niet om een kind dat ziek is of wel?
Hoe boos ik mezelf ook maak je veranderd er niks aan, gelukkig wilde Monuta ons jochie wel aannemen en over die twee jaar maak ik me niet druk want onze Maarten wordt gewoon oud!!!!

13 opmerkingen:

Cash en Els zei

Ja dit zijn echt van die dingen waar je tanden van gaan knarsen! Grrrr.

Tuurlijk wordt het een heel oud mannetje ;-)

Groetjes, Els

Lydia zei

Yup..herkenbaar. Daar gaan je haren van overeind staan!! De wereld is keihard...maar onze kleine mannetjes ook!

xxx Lydia

Marjolein zei

Ik heb er uiteindelijk ook één, na heel veel nee gehoord te hebben, bij Monuta.

Uitvaartvoorlichting-Bolink zei

Ik begrijp NIET waarom U boos bent!
Een huis wat net in de brand staat kan men toch ook niet meer tegen brand verzekeren?

En als U afgelopen week met de gladheid Uw auto in de kreukels hielp kon je toch ook niet de WA verzekering omzetten naar een All Risque?

Anoniem zei

Nou je moet in ieder geval niet bij Bolink zijn. Niet dat je dat zou willen met zo'n ontzettende tactvolle reactie. Tsjonge tsjonge

Anoniem zei

Wij hadden destijds onze dochter al verzekerd voor we wisten dat ze CF heeft, gelukkig niet bij Bolink!!

Laat je/jullie niet kisten door dat soort botte opmerkingen,

Grts,Kitty

ps:misschien kan NCFS iets voor jullie betekenen??

esme zei

pff lekker gevoelloos bolink..
Ik heb ook cf en zit geloof ik ook bij monuta! lang leve monuta dus;) maar dat gezeik van we willen je niet omdat je ziek bent, krijg je ook met zorgverzekeringen, omdat wij zieken zo duur zijn...Ik zit nu al een hele tijd bij menzis, overstappen is een super gedoe.
maarja, dat terzijde..
groetjes esmé

Anoniem zei

Nou, meneer Bolink maakt goeie reclame voor zichzelf he ? DAAR moet je dus niet wezen. De man graaft zijn eigen graf (we blijven maar in de termen !) Mond-op-mond reclame is de beste. Jullie vertellen dit ongetwijfeld aan iedereen. Ik hoop niet voor jullie dat dit eentje is van een zeer lange rij botte en kille reacties ! Groetjes van Martina

Monique zei

Nou hr/mevr Bolink, je bent wel zielig en je voelt je zeker niet lekker als je een jongetje van bijna 2 jaar gaat vergelijken met een huis of auto. Commercieel? Nou prima maar niet over de rug van .....
ONGELOOFLIJK.
Opa en oma van Maarten

Anoniem zei

Bolink, je bent echt een lul de behanger. Hoe durf je mijn zoontje van 2 jaar te vergelijken met een auto. Ik mag echt hopen dat u nooit een naaste krijgt die ernstig ziek is, want dan zal je nog een keer aan je lompe reactie denken. Een cursus menselijke omgang zou geen overbodige luxe voor je zijn.
Helga, mama van maarten.

Linda zei

Wat een verschrikkelijke lompe tactloze opmerking zeg!
Ik hoop dat deze kerel (meneer is veel te veel eer) nooit hoeft te ervaren wat het is om zelf in een soortgelijke situatie te komen, waarschijnlijk brengt ie diegene dan naar de schroothoop, aangezien hij mensen met auto's en huizen vergelijkt.

Enne...Maarten is een bikkel, dat laat ie elke keer weer zien! Net als zijn mama's!

Liefs, Linda

Maarten zei

@Bolink, eerst even nadenken, dan schrijven, dan nog eens kijken of je niemand kwetst. Deze mensen krijgen tegenslag op tegenslag. en zullen er nog heus wel een hoop krijgen. Daar hoef je geen schepje bovenop te doen.

Ik zit bij Yarden, en heel moeilijk deden ze bij mij niet. CF, en 26 jaar toen ik hem afsloot.

Dus het kan wel gewoon. Sterkte met de keuze. en heel knap hoe je dit allemaal aanpakt.

ingrid zei

Ik kan niet meer zeggen dat wat de titel is
AUW