15 okt. 2009

wat een dag

Ik denk dat ik vandaag in mijn bed had moeten blijven, het liep allemaal anders vandaag.
Als eerste moest ik met een client naar het ziekenhuis na 2uur wachten konden we naar binnen was de uitslag nog nog niet besproken dussss we konden weer naar huis. Bij mijn auto aan gekomen was ik mijn portemonee kwijt, ik wist dat ik hem vanmorgen nog had gestolen? of kwijt? Alles aan mijn pasjes en rijbewijs waren weg, het enige dat ik kon doen was aangifte doen en mijn pasjes blokkeren. Goed na dat allemaal gedaan te hebben kwam ik op kantoor en belde een huisarts van een cliente van me hij kreeg geen contact met haar. Deze mevrouw had een fles spiritis leeg gedronken en was niet te bereiken. Ik met een collega er heen en weet je wat er was ze lag te slapen (niet zo gek naar zo veel spiritis en wijn) Even voor de duidelijkheid deze mevrouw is alchol verslaafd en spiritis is goedkoper dan rum, wijn etc.
Weer terug naar kantoor en naar een andere cliente, deze mevrouw praat 1uur in tien minuten, eind van de dag was ik er klaar mee. Lekker naar huis naar mijn jochie, Maarten is weer snip verkouden en niet lekker. Morgen gaan we naar Zeeland de zeelucht tegemoet.

1 opmerking:

Lydia zei

Dit zijn van die dagen!!! Aargh rampdagen! Veel plezier in Zeeland, hopelijk knapt Maarten een beetje op...en kun jij bijkomen van vandaag.
groetjes Lydia