25 jun. 2009

Uitslag

Vandaag hebben we de uitslag van Maarten zijn kweekjes gekregen. Tot onze grote opluchting is Maarten schoon van binnen. Die rotbacterie is uit zijn lichaampje. Maarten heeft er zelf niet zo,n last van gehad volgens mij. Hij was moeier deze week van die antibiotica maar voor de rest was het gewoon het oude sloop en adhd werk van hem. Zijn moeders daarintegen zijn opgelucht en hebben het gevoel of er wel 30 kilo minstens van hun schouders is gevallen. We gaan ons nu opmaken voor onze vakantie in Zwitserland. Lekker met zijn 3en weg en genieten van elkaar en natuurlijk............. jaja 12 dagen lang kaasfonduen en Milka repen eten.

7 opmerkingen:

Cobi zei

Hoi Hoi Allemaal,
Hé, wat een fijn bericht!
Zeker een hele opluchting voor jullie, en nu...heerlijk op vakantie en genieten.
De lucht in Zwitserland zal Maarten heel erg goed doen! Als Jari en Puck in Zwitserland zijn geweest merk je gewoon hoe goed die lucht voor hen is. Hebben dan gewoon een goede conditie en nergens last van!
Nu lieve mensen geniet er van!
En een dikke knuffel voor Maarten!

Linda zei

Wat een fantastisch nieuws!!!!!!
Ik ben echt enorm blij voor jullie!
En nu: op naar Zwitserland, geniet maar lekker van de rust! En de kaasfondue natuurlijk ;-)

Groetjes, Linda

Lydia zei

Fijn om te horen!! Kan me voorstellen dat het een hele opluchting is...
Fijne vakantie! groetjes Lydia

Anoniem zei

Waua, wat een opluchting dat er geen pseudomonas is, gweldig nieuws voor jullie. Ik weet hoe zwaar de tijd kan zijn indien er wel een pseudomonas gevonden wordt, Micky heeft er weken voor in het ziekenhuis gelegen aan een infuus met antibiotica. En eenmaal thuis en pseudomonas-vrij is het op eieren lopen, angst dat die bacterie er zo weer zit. Gelukkig is dit alles niet aan de orde voor jullie, een zucht van verlichting waard. Ik wens jullie dan ook een hele fijne vakantie waarin je volop onbezorgd kunt genieten.
Groetjes van Oma van Micky.

Anoniem zei

Bij mijn dochter werd op 4-jarige leeftijd de pseudomonas gemeten.
Ze is nu 18 en er is nooit meer pseudomonas gekweekt. Dat zegt natuurlijk niet alles, want in de kleinste luchtwegen kan van alles zitten. Dat is niet te meten. Als je regelmatig (maandelijks) laat kweken en er zit meestal niets in is dat een goede graadmeter.

Anoniem zei

Hey Nicht(en)!
Gelukkig dat de uitslag mee is gevallen!
Leuk om af en toe te lezen hoe het gaat hoor. Ik wens jullie een heeele fijne vakantie met zn 3en en de introductie van Maarten met kaasfondue en milka repen haha lekker hoor!! :)
XXXX van Sharon

Esther zei

oh gelukkig maar zeg. Nu lekker genieten in Zwitserland.

groetjes
Esther