9 jun. 2009

9 1/2 kilo

Maarten is 9 1/2 kilo en 2 cm gegroeid alle specialisten waren tevreden, gisteren naar het WKZ geweest. Ik had al een lange tijd een brandende vraag, deze heb ik gisteren aan dokter Arets voorgelegd. Je hoort zoveel verhalen over nieuwe medicijnen wat is hier van van waar en zijn deze ook belangrijk voor Maarten. Een tweede onderzoek waar ze mee bezig zijn kan heel goed bij Maarten werken, de dokter had een heel verhaal het heeft in ieder geval te maken met aanmaak van eiwitten (geloof ik :) ) dit medicijn komt ongeveer over 5 jaar op de markt. Dit vind ik natuurlijk erg hoopgevend en met het nieuws dat Maarten het goed doet gaan we met een gerust hart op vakantie over 4 weken.
Hij mag trouwens ook stoppen met de antibiotica en motilium.

Ik had het de afgelopen dagen best moeilijk met alles, soms kun je je zo machteloos voelen wil je het wel allemaal er uit schreeuwen , gelukkig was alles positief gisteren.
doeg

2 opmerkingen:

Cash en Els zei

Fijne vakantie voor jullie allemaal, fijn dat het zo goed gaat met Maarten!

5 jaar lijkt lang maar is ook zo voorbij, ik hoop met jullie mee dat het een goed medicijn zal zijn.

Groetjes, Els

Linda zei

Als groepsleidster van Maarten wil ik graag zeggen dat ik onwijs veel respect voor jullie heb! Maarten is niet voor niets bij jullie terecht gekomen denk ik dan.
Sinds het moment dat Maarten bij ons speelt is het duidelijk zichtbaar dat jullie een enorm liefdevol, warm gezin vormen waarin Maarten niet beter zou kunnen gedijen!
Ook het vertrouwen dat jullie in onze groep hebben gesteld is iets waar ik alleen maar respect voor kan voelen.
Ik kan niet anders zeggen dat Maarten een geweldig kereltje is en dat hij een speciaal plekje in mijn hart heeft. Zo'n optimistisch, eigenwijs, vrolijk en levenslustig kind als hij is, wow!
Enne..als ik nog eens kan helpen met het inzamelen van geld voor het onderzoek naar cf, just let me know!
Mijn zoon doet alvast geen afstand meer van zijn aap;-) Hij neemt hem overal mee naartoe.
Voor mij is het in elk geval heel bijzonder om voor Maarten te mogen zorgen, eerlijk waar, hij is het zonnestraaltje van de IJsberen!

Liefs, Linda