31 okt. 2008

Guus

Guus maakt mij altijd vrolijk, het is nu vrijdagmiddag, Maarten naar het kinderdagverblijf en ik ben de cd van Guus Meeuwis aan het draaien. Niet zacht maar eens lekker hard, dat geeft me op de een of andere manier een goed gevoel. Deze week waren er een aantal positieve punten die gepasseerd zijn. Als eerste stond er op teletekst bij RTV Utrecht dat er iets nieuws is ontdekt tegen taaislijmziekte, dat doet me zo ontzettend goed. Afgelopen woensdag kreeg ik een telefoontje van de Zenderstreek(week krant) dat ze een interview met me willen over taaislijmziekte en de collecte week die er aan komt. (Je mag je nog steeds opgeven hoor om mee te lopen ;)) Dus 19 november sta ik in de krant. Vandaag kreeg ik een telefoontje van de NCFS dat er iemand is die ook mee wil lopen in de week van 24 november nou geweldig toch.

2 opmerkingen:

monique zei

lieve petra en helga, wat een geweldig nieuws waar je het over had, nu staat het ook al op teletekst en is het op het nieuws van rtl geweest. echt een felicitatie waard.in 1 woord "GEWELDIG". dat geeft de burger moed he. liefs papa en mama

h.goote@planet.nl zei

Hallo Petra,
Dank voor je leuke reactie op mijn laatste stukje op mijn weblog over Micky. Wat goed dat je een interview geeft in de krant over taaislijmziekte! Zo heb je nog meer kans dat onwetenden over Cf straks een duit in de collectebus willen doen. Ik ben overigens benaderd door de redactie van het blad "OOK", een tijdschrift over en voor grootouders. Of ik aan een journaliste mijn verhaal over mijn kleindochter Micky wil vertellen. Dat wil ik natuurlijk wel. Als het zo ver is zal ik op mijn weblog plaatsen in welk nummer dit komt te staan.
Groetjes, Helen.