10 nov. 2010

een tijdje geleden

Het is voor mijn gevoel lang geleden dat ik wat geschreven heb, als ik heel eerlijk ben heb ik er ook geen puf voor. Vanwegen het zwanger zijn ben ik de afgelopen weken alleen maar misselijk geweest en zo ontzettend moe.Ik ben echt wel internet fan, ik kom er gewoon niet aan om 19.00uur gaan mijn lichtjes uit. Vandaar ook niet schrijven op mijn blog of reageren op anderen. Met Maarten gaat het eigenlijk heel goed, nog geen verkoudheidje of griepje gehad (afkloppen)
Afgelopen weekend weg geweest naar Zandvoort, de zee vindt Maarten echt geweldig, snel weg rennen als de golven er aan komen HEERLIJK.
Naast mijn moeheid gaat het in huize van Vliet alles prima. Aanstaande maandag hebben we weer een echo dan wordt de uitreken datum echt bekend en kunnen we onze kleine fred weer bewonderen, volgens mijn berekeningen ben ik volgende week 12 weken.

1 opmerking:

Linda zei

Hoi Petra!

Hopelijk krijg je snel weer wat meer energie! Fijn dat verder alles goed gaat met jullie. Geniet maar lekker van de echo volgende week! Vanaf volgende week ben ik tot ongeveer half december op therapeutische basis voor een paar uurtjes per dag bij de IJsberen. Alleen voor administratieve taken en veel knuffelen met de kids! Daarna wordt het rustig opbouwen, pffff ik verveel me nu al rot met al die verplichte rust hahhaha! Ik vond de tekening van Maarten superleuk en lief van jullie om het bij me te brengen!
Dikke knuffel voor Maarten en natuurlijk de hartelijke groetjes voor Helga en jou!

Liefs, Linda