23 mrt. 2010

de week van CF

Afgelopen zaterdag was er de kaderdag voor contact ouders van de NCFS. Ik vond het het behoorlijk spannend, je kon niemand, wist niet wat me te wachten stond en vooral het thema van de ochtend was niet echt iets wat ons nu al bezig hielt. Het thema was werk en opleiding, het viel eigenlijk heel erg mee, was heel interresant ook al is het nog ver van onze bed. In de middag eerst een foto rapportage van een zoon die mee had gedaan met de World transplant games, hij en een vriend hadden met roeien goud gewonnen echt super! Daarna hebben we een docu. gezien van een mede blogger en volger van mijn blog over een mantelzorg woning erg indrukwekend maar mooi dat dit zo kan.
Met een zeer goed gevoel ging ik naar huis helemaal nadat Jacqueline Noordhoek had verteld dat er echt wel ontwikkelingen zijn mbt. een medicijn wat de foute cel aan pakt ! ( dat is toppie)

Afgelopen maandagavond was de regio avond bij mij thuis, totaal waren we met z´n tienen, DR Bert Arets kwam vertellen over hygiene in de thuis situatie, in het begin was ik behoorlijk zenuwachtig maar het was erg leuk en wederom er weer een goed gevoel aan over gehouden.

Ik merk dat het me veel energie geeft om hier op deze manier hier bezig te zijn.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Petra,

De volgende keer ben je nog minder zenuwachtig. Vond het leuk om kennis met je te maken. Tot een volgende kaderdag.

Groetjes Erna (Zwolle)