16 sep. 2009

de loterij

Zondag is het zover Daan, helga en ik gaan mee doen met de sponsor loop van de dam tot dam loop, ik ben er helemaal klaar voor en dit alles voor onze Maarten en natuurlijk al die andere kinderen en anderen met CF. Ik hoop zo dat we aan het einde van het jaar 2 miljoen euro bij elkaar krijgen.Stellllll dat je toch die 27,5 miljoen euro wint bij de staatsloterij dan kan dat 1e miljoentje er best wel van af, ik zou niet weten wat ik met al dat geld zou moeten in ieder geval hoef ik niet meer te werken en ga lekker rentenieren en zou natuurlijk naast die 1e miloen ook nog maandelijks een leuk bedrag storten.
Het grappige was dat wij in augustus een half lot hadden en wat zagen wij op teletekst dat een halve lot was gevallen in de provincie Utrecht, wij rekenden ons al rijk. We hadden al een nieuwe badkamer uitgekozen een nieuwe keuken, we zouden aan alle familie leden een leuk bedragje geven. Maarten kreeg een leuk bedrag op zijn bankrekening en natuurlijk kreeg de NCFS ook nog een aardig bedrag. HELAAS wij waren niet de gelukkige dus geen groot bedrag op de NCFS rekening, maar het zet je wel aan het denken wat kan ik doen om te helpen naast dat ik zondag ren heb ik besloten om 1 november op de sinterklaas markt te gaan staan in Gouda om daar apen te gaan verkopen en dan in december hoop ik nog op de kerstmarkt bij mijn zus op school te mogen staan om nog wat van deze apen te verkopen.
In december ga ik ook een collecteweek organiseren hier in IJsselstein mensen als jullie mij willen helpen met collecteren graag!

1 opmerking:

Esther zei

super!!! wij zijn ook in de ban van je inzamelen van geld voor de NCFS :-)
Tja... de loterij... laten we lekker verder dromen :-)