19 jul. 2009

zwitserland


We zijn een week terug, zwitserland is echt een geweldig mooi land dat we er opslag verliefd op zijn geworden. Zondag morgen rond 5uur zijn we vertrokken, we dachten wel dat Maarten nog verder zou slapen in de auto dus niet zowat de hele heen reis heeft meneer mee gemaakt. Elke twee uur stoppen, filmpje aan en speelgoed op zijn schoot, zo is hij de auto reis door gekomen.

We hebben het heerlijk gehad, Hel. zat elke dag aan het chocola en 1x gekaas fondued.

Je kunt daar heerlijk wandelen een dag zijn we met de skilift naar boven gegaan zo'n twee duizend meter en zijn naar beneden gaan lopen, Maarten in de draagstoel en lopen maar (spierpijn gehad, wil je niet weten).

We zijn wel een dag eerder vertrokken we hadden het gevoel dat Maarten er klaar mee was(wij stiekem misschien ook wel hoor)we zaten op een kleine 3 kamer appartement, Maarten kon niet naar buiten om even zijn energie kwijt te raken dus we hadden zo iets we gaan.

De terugweg is prima verlopen Maarten sliep wel laat rond 2200uur we zijn lekker in één keer naar huis gereden. Op de heen weg trouwens niet hoor een hotelletje, we hadden alleen één klein probleempje, Maarten lag bij ons op de kamer en hij wilde natuurlijk niet slapen, dacht leuk keten met de mama's, niet dus we hebben zo'n anderhalf uur in de badkamer gezeten tot meneer sliep.

Morgen begint het gewone leventje weer, werken, kinderdagverblijf en een dagje bij oom Peter.

groetjes

3 opmerkingen:

Cash en Els zei

Heerlijk zo'n weekje bergen, wij zijn net terug van Oostenrijk. We hadden een heerlijk huisje in Oostenrijk, wellicht ook iets voor jullie (2 slaapkamers)
Als je het adres wilt weten moet je het me maar even laten weten.
Groetjes, Els

Esther zei

hahah ik zie jullie al zitten in de badkamer wachten totdat Maarten slaapt :-)
Succes de aankomende dagen als het gewone leven weer begint. Wij zijn net begonnen aan de vakante. 'Gewoon' thuis. Net verhuisd dus het is prima zo. Lekker relax

groetjes
Esther

Linda zei

Wat fijn dat jullie zo'n lekkere vakantie hebben gehad!
Maar ook fijn dat Maarten morgen weer komt spelen! Sta ik alleen bij de giraffen morgen, dus dat betekent dat ik Maarten tussendoor wel ff kom kidnappen ;-)
Humor trouwens, dat verhaal over de badkamer hahahha! Ik kan mezelf Maartens gezicht er al bij voorstellen ;-)

Tot morgen!

Groetjes, Linda