22 feb. 2009

staan

Maarten begint te staan, echt geweldig .Op dit moment is hij verliefd op de afstandbediening. Dan ligt de afstandbediening op de tafel en dan met z'n kleine handjes trekt hij zich omhoog zo leuk!!!!!
Maarten is op dit moment wel weer aan het zagen, zelf heb ik niet het idee dat hij er last van heeft en volgens mij onderdrukt de antibiotica het ook wel.

Ik merk dat ik de laatste dagen zelf wat opgefokt ben, ik kan zelf niet tegen oneerlijkheid, mensen die alles beter weten of vooroordelen hebben. Dat ben ik deze week wel tegen gekomen.
Het is altijd makkelijk om te praten over anderen of te oordelen over iets terwijl je niet het hele verhaal kent. Ik kan daar zo weinig mee, ja dan raak ik opgefokt en denk waar bemoei je je mee. Laat iedereen toch zijn eigen leven leiden en als je graag wilt weten hoe iets zit vraag er naar en dan kun je natuurlijk je mening geven maar wel vanuit hoe jij het zelf zou doen en niet hoe een ander het zou moeten doen of hoe het volgens deze maatschappij zou moeten.
groetjes

1 opmerking:

Cobi zei

Hoi Petra,
Ja kleine jongetjes worden groot!
Bijna 1 jaar, en dan fijn overal aan komen en trots dat je dan bent dat je kleine mannetje dat allemaal kan!

Geniet maar fijn van je gezinnetje en laat je vooral niet opfokken.
Groetjes cobi