3 feb. 2009

en nu???

Ja mijn titel is en nu??? Ik heb sinds december een nieuwe baan erg leuk, een leuke uitdagende doelgroep, een methodiek waar ik volkomen achter sta, nog heel veel van kan leren en daarnaast zijn er veel ontwikkelingsmogelijkheden. Waarom vind ik het dan toch zwaar en ben niet helemaal tevreden? Ik denk dat ik het diep van binnen wel weet, DIE WISSELENDE DIENSTEN vind ik zwaar. Soms 2x inde week een latedienst, slaapdiensten etc. Als ik alleen was dan had ik er waarschijnlijk heel anders tegen aan gekeken, nu kan ik zeggen ik heb ook een gezin die mijn aandacht vraagt. Eerlijk gezegd is dat wel het aller belangrijkste. Ik heb besloten om maar eens met mijn coordinator om de tafel te gaan zitten.
Met Maarten ging het afgelopen week weer super, hij begint steeds meer te ontdekken en niet alleen wat er op de grond ligt maar ook wat er op tafels ligt etc. Heerlijk joch wat me veel energie geeft

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Petra,

Je schrijft je beslissing eigenlijk al op. Luister goed naar wat jij wilt.

Succes met het gesprek. Er komt een oplossing.

Hedwiche

Anoniem zei

Hallo Petra,

Je vroeg hoe het met Micky gaat. Lief dat je aan haar/ons denkt. Ik heb zojuist weer een nieuwe update gemaakt op de weblog.
Ik lees dat jouw Maarten het goed maakt, gelukkig. Het zijn moeilijke maanden voor CF kindertjes, griep, snotneuzen....
Tsja,heerlijk natuurlijk werk buitenshuis. Dochter Steph zoekt ook nog steeds naar iets leuks, iets geschikts. Begrijpelijk dat het werk erbij je vermoeit. Het moet wel euk blijven, maar dat heb je al begrepen, gezien het aangevraagde gesprek. Je komt er wel uit.
Volgende maand wordt Micky 1 jaar en dan wordt het ook lente! Als ik me niet vergis: wordt Maarten ook niet 1 binnenkort???
Liefs,
oma Helen.